Sorligt farval till parlan

Vi har kommit upp till vart slutmal pa resan nu, Carins. Tropiskt klimat, jattefuktigt och varmt. Och javla regn! Det har regnat i en vecka nu och det finns inte mycket att gora har nar det ar daligt vader. Typ sitta inne och se pa film. Sa igar var vi pa bio, the boat that rocked, oj vad vi skratta. Asbra film! Sa vi har kollat pa en sesong Veronica Mars och spelat kort.Men nu borjar jag bli sjukt sjukt uttrakad pa det har!! Jag vill ha sol. Vi har bett till gud och vara fallskarms hoppare men inget hjalper. I morgon kommer den, annars!

Vi har lamnat ifran oss var lilla kara van, bilen, nu ocksa. Han har akt 350 mil med oss senaste manaden och vi har sett manga fina plater, blvit jagad bort fran campigar och vi har manga minnen tillsammans. Sa vi sa farval till lillen igar och vi bor nu pa ett hostel igen. Jatte mjuka och skona sangar, men bortsatt fran det sa rostar vi for bilen.

Det borjar kannas att det ar ett tag sen man akte hemifran nu. Niclas jag haller pa ga av av saknad. Skaffa den dar jakla teleportmaskinen idag och kom hit!

Nu ska vi ut och strosa lite pa stan, faktiskt ser det ut som att det nastan ar lite sol ute. Sen ska vi hem till hostelet och laga middag. Faktiskt inte tomatsas idag, utan boner, majs, lok och chilisas. Men sjalvklart ar det pasta till.

Kommentarer
Postat av: famıljen ı turkıet

Heej!!

Har har vı de bra,varmt och skont. Vı langtar jatte mycket efter dıg men vı ses ju snart som tur ar:D Hoppas allt ar bra med dıg?pussaroch kramar

2009-05-20 @ 20:48:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0