Underbara Fiji!

Jag lever. Vet att det inte har blivit uppdaterat har pa tva veckor nu men jag har varit lite upptagen med att hmm ligga pa stranden, snorklat, badat och spelat volleyboll. Plus att vi har bott pa sma oar dar det inte har funnits internet. Men oj oj vad bra vi har haft det.
 
Vi borjade med en natt i Nadi som ar pa stora on pa Fiji. Dagen efter det tog vi en bat ut till south sea island som var vart forsta stop. Super fint vader och vi lag och solade och badade i det kristallklara vattnet. Underbart.On var kanske 200 meter i omkrets, sjukt liten. Sa satt man pa mitten sag man havet pa alla sidor. Mycket odlor och kryp och pa kvallen borjade det ga rykten om bed bugs. Det var inte sa att man njot av att sova dom natterna.

Efter tva natter dar akte vi vidare till Kuata. Dar var regn i tva dagar och vi trodde vi skulle fa na fel for det fanns ju inte super mycket att gora pa dom dar sma oarna. Men som tur var hade vi emelie och karin plus att vi traffade tva till tjejer, Johanna och Charlotte som vi har varit med pa hela resan. Sa vi spela kort spela kort och spela kort. Sa nu hatar vi kort vi spelade sa jakla mycket att vi borjade hitta pa egna kort spel for vi var sa jukt trott pa 7 och vand tia.

Sen har vi varit tva natter pa Korouvo, coral view och beachcomer som ar andra oar. OCh sen har vi sovit en natt pa en bat. Efter dom dar dagarna har vi haft underbart vader, sjuk varme och jattesoligt. Och det har varit sa himla varmt i vattnet jag har alrig badat i sa varmt vatten nagon gang. Vi har verkligen varit i paradiset!:D Underbart har det varti.

Fast allt har inte varit paradiset.

Nar vi sov pa baten vaknade vi av en fruktansvard stank. Det hade rakat blivit stopp i toaletterna sa det hade blivit bajsoversvamning. Och det satt en kille och oste bajsvatten i en hink. Det var sa jakla vidrigt och mellan gangerna han oste spydde han. Vi tog ett ordentligt tg om nasan och sprang ut. 

Nagra fulla killar korde nagon lek pa natten och hade fatt for sig att dom skulle ga nakna genom vart rum. Tank att vakna upp och se en vit ful javla rumpa. Mardrommar resten av den natten kan jag saga. 

En morgon vid frukosten sager personlaen att batturerna ar installda for det ar en tsunamivarning efter en jordbavning pa 7.7 pa nagon skala. Dom vet inget mer an att vi inte far aka ut pa havet. Vi satt och tugga pa naglarna och var pa vag upp i bergen innan dom sa att varningen var avblast. 

Silje tanker en dag ta en chokladkaka ur vaskan. Men nagon har atit upp halva hmm vem. Jo sjalvklart en liten ratta. Den har bitit sig in i vaskan. skitit pa kladerna och sedan atit chokladen. Vi kommer aldrig stoppa mat i vaskan!

Och lite annat santdar smatt och gatt som ar jattemysigt:P Men man maste ju ha lite sana har saker pa resa ocksa nu efterat ar det ju roligt. Men shit alltsa vad vi har haft det bra. Och nu ar vi i Auckland hos saras slakting och har ska vi bo nagra natter nu. Bilder pa paradiset kommer i morgon:)

Sist men inte minst Grattis till underbara Frida som fyller 20 ar idag:D Grattis alskling!! <3



 


Kommentarer
Postat av: mamma

Hej min härliga älsklings unge

Gud va härligt att höra ifrån dig

jag längtar sjukt efter att få prata med dig

hör av dig om en tid som passar

älskar dig

puss

2009-03-29 @ 11:45:21
Postat av: mamma

Hej min underbara älsklings unge

Gud vad härligt att höra ifrån dig och att du haft det bra

jag lääängtar sjukt efter att få prata med dig

bestäm en tid gärna en kväll min tid

älskar dig

puss

2009-03-29 @ 11:53:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0