Boende i en bil!

Efter en vecka i underbara Sydney sa lamande vi staden i var campervan i tisdags och vi begav oss norrut. Gick bra att kora pa fel sida och vaxla med fel hand. Vi kom till newcastel och vi stannade pa en parkering bakom ett hotell och det fick bli vart stopp for natten. Och Malin vet du!? Var lagenhet var precis brevid dar vi sov. Jag sag surfarna, var balkong, var pool och vara sovrums fonster, helt galet!! Trodde jag aldrig skulle komma tillbaka dit. Jag sag tilloch med lilla kisoken och jag holl sara langt borta fran den sa att vi inte skulle bli sugna pa carsewnotter :P

Nar vi skulle laga var middag upptackte vi att vi inte har fatt nagon stekpanna eller kastrull med oss! Det anda vi hade att laga var pasta och tomatsas i var tekokaren. Funkade utmarkt:P Nar jag satt dar och rorde i pastan kom nagra kockar fran hotellet och slangde sopor. Sen nar vi satt i bilen och at sag vi tva kockar komma mot bilen. Vi trodde dom skulle vara sura och saga att vi inte fick sta dar, men dom hade lagat efterratt at oss som dom kom ut och serverade! Vi visste inte vad vi skulle saga, holl pa skratta ihjal oss. men dom hade tyckt synd om oss nar vi satt dar och rorde i vattenkokaren. Tyd vaniljgrejjs med gradde och jordgubbe. Haha gratis ar alltid gott.

Sen igar lamnade vi newcastel tidigt och akte till en strand som heter hawnks bay dar vi lag och solade och badade nagra timmar innan vi akte vidare till seal rocks. En jattefin strand och det fanns en liten camping dar. Sa vi sov pa campingens parkering och snyltade av deras durch och toa. Idag har vi ocksa legat dar pa sealrocks pa stranden och sen akte vi vidare sa nu ar vi i Port Maguaqi, typ 40 mil norr om Sydney. Vi har var bil till 11 maj och da ska vi vara i Cairns.

Det ar lite svart att fa tag i internet speciellt med tillgang till skype och mic. Sa forsok ring fran skype till min australien mobil mamma, pappa och niclas! Saknar er alla jattejatte mycket.

Och Farfar grattis pa fodelsedagen i forskott kommer nog inte ha nagon dator i morgon. Hoppas du far en bra dag:D

Alskar er! Pussss

Kommentarer
Postat av: Tore

Tack för Grattishälsningen. Vi får vänta tills söndag att fira ,då kommer Falkarna ,Micke , Carro med flera hit .

Många kramar och vi längtar



Tore o Gerd

2009-04-16 @ 19:06:06
Postat av: mamma

hejsan hjärtat

det är inte så lätt att ringa till dig för du svarar inte...

ska hälsa från din arbetskompis och som även blev din puschkompis



puss

2009-04-16 @ 21:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0